работник во дигитална печатница-печатење на големи формати

  • Објавен пред една недела
  • Промедиа ДОО-Скопје
  • Активен до 14.10.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Промедиа Доо, Скопје има потреба од вработување на  1 работник -машко,во дигитална печатница процес на печатење на голем формат, на определено време од 1 месеци со можност за продолжување на договорот. Заинтересираните кандидати да пратат CV на info@promedia.com.mk 

 

КЛИКНИ