МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР – ПРАКТИКАНТ

 • Објавен пред 2 месеци
 • ОЗОН
 • Активен до 24.01.2019
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

Oгласуваме слободно работно место на позицијата: МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР – ПРАКТИКАНТ НА ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ

Озон има потреба од машински инженер - практикант, кој ќе му се придружи на нашиот инженерски тим во Скопје. Кандидатот ќе се стекне со можност за обука и вработување како конструктор за изработка на техничка документација за производство на машини и производи за климатизација и други производи.

Потребно е да се исполнат следниве услови за да се конкурира:

 • Студент или Завршен Машински Факултет - ќе се смета за предност

 • Претходно работно искуство не е предуслов, но ќе се смета за предност

 • Познавање програми за 2Д и 3Д цртање – “Autocad”, Autocad Inventor” или “Solidworks”

 • Познавање програми за работа на компјутер – “excel, word” и други

 • Солидно познавање англиски или германски јазик

 • Да поседува позитивен однос кон околината, грижа кон луѓето и одговорност кон работата

За следниве работни задачи

 • Водење планови за производство, изработка на листи, обука за работа во “CAD/CAM” софтвер, пратење на производствен тек, извршување работни задачи од претпоставени

 • Работа врз основа на дневни, месечни и годишни планови за производство

 • Одговорен и посветен однос кон работата, спремност за завршување на задачите во краток временски рок, во смени и во различни денови од неделата

 • Комплетирање документација за проекти, опрема и производи согласно со барани прописи и технички стандарди

 • Организација и архивирање документација за тековната работа

 • Изработка на извештаи

 • Примена и реализација на современи решенија и технологии

 • Контрола на квалитет

Се добиваат следниве услови за работа

 • Редовни примања во текот на практикантската работа

 • Вработување на неопределно време за избраните квалитетни кандидати

 • Можност за обука и стекнување нови знаења

 • Можност за посета и учество на саеми и други стручни надградувања

 • Награди за квалитетно извршување на работните задачи

Доколку сте заинтересирани испратете ги вашата биографија и писмо за мотивација на Македонски јазик на адреса: vrabotuvanje@ozon.com.mk

КЛИКНИ