Инженер за продажба

 • Објавен пред еден месец
 • Хелиос Македонија
 • Активен до 01.10.2021
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

Хелиос Македонија дооел

Босна и Херцеговина 55

1000 Скопје, Македонија

 

Поради зголемување на обемот на работа, компанијата ХЕЛИОС МАКЕДОНИЈА има потреба од нови соработници на следната работна позиција:

ИНЖЕНЕР ЗА ПРОДАЖБА

Потребни квалификации:

 • Високо образование – ВСС (хемиски, градежен, технолошки инженер)
 • Одлично познавање на основен Microsоft Office пакет
 • Знање на англиски јазик
 • Возачка дозвола „Б“ категорија - активен возач  

Задачи и одговорности:

 • Планирање и организирање на продажни активности и презентации, изготвување извештаи и унапредување на продажбата и техничка поддршка на пазарот
 • Посети и комуницирање со клиенти
 • Изготвување комерцијални понуди, технологии, договори, техничка и тендерска документација
 • Изготвување извештаи за работењето

Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност
 • Комуникативност и презентациски вештини
 • Способност за индивидуална и тимска работа

Доколку ги исполнувате наведените услови, Ве молиме да ја доставите   вашата професионална биографија – CV - на e-mail адреса [најави се за да го видиш е-маилот] најдоцна до 30.09.2021 год. Изборот на кандидатите ќе се изврши во рок од 30 дена, по истекот на рокот за пријавување. Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.