ПОРТИР / ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

 • Објавен пред една недела
 • Хотел Арка
 • Активен до 11.08.2018
 • Позиција: Обезбедување
 • Локација: Скопје

Хотел Арка има потреба од:

 

Портир / Обезбедување

 

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

 • Возачка дозвола Б категорија
 • Завршено средно образование
 • Познавање на јазик (Англиски, Албански) е предност;
 • Со или без работно искуство.

Услови:

 • 15.000 денари нето плата
 • Полно работно време (40h):
  • Понеделник - петок: 08:30 - 15:30
  • Сабота: слободен
  • Недела: 09:30 - 14:30
 • Регулиран работен однос и редовна исплата на плата и придонеси.

 

Заинтересираните кандидати да достават своја биографија / CV на career@hotelarka.mk со назнака 'Za portir / obezbeduvanje'.
Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски.

 

Хотел Арка е модерен хотел со 5 ѕвезди лоциран во срцето на Старата скопска чаршија. Хотел Арка е фер работодавач од 2003 година и сите апликации се строго доверливи.

www.hotelarka.mk

КЛИКНИ