Одговорно лице за организација и водење на монтажи

  • Објавен пред 3 месеци
  • b2 solution
  • Активен до 23.01.2019
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Имаме потреба од особа за работа во одделот за пост продажба - за организација и водење на монтажи на мебел.

Предност ќе имаат кандидати со работно искуство во монтажа на мебел и поседување на возачка Б категорија.

Неопходно е особата да е проактивна, дисциплинирана и да е спремна на учење и усвојување на нови знаења. Подготвена за тимска и самостојна работа на зададени рокови.

КЛИКНИ