Монтер за гаражни и противпожарни врати, автоматики и ПВЦ и Алуминиум

  • Објавен пред 5 месеци
  • Доорс Импекс Дооел
  • Активен до 01.06.2017
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Фирмата Доорс Импекс Дооел поради зголеменото ниво на работа и проширување на фирмата бара работник-монтер со и без искуство (фирмата нуди обука) за монтажа на Сегментни гаражни врати, Ролни Гаражни врати, Летечки крила, автоматики за лизгачки врати, автоматики за крилни врати, Противпожарни врати, Пвц и Алуминиум.

Повеќе информации за фирмата и производите на www.doorsimpeks.mk

Вашето CV да го доставите на следната е-маил адреса: info@doorsimpeks.mk

КЛИКНИ