Слаткар/ка

 • Објавен на 2.2018
 • Белга Краун
 • Активен до 22.02.2018
 • Позиција: Нутриционист/прехрамбена индустрија
 • Локација: Скопје

Ново отворената чоколатерија БЕЛГА КРАУН има потреба од персонал за позиција: 

 

Слаткар/ка

 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование (завршено средно угостителско училиште Лазар Танев се смета за предност),
 • Со или без искуство,
 • Деловна култура и позитивен став,
 • Желба за учење  и надградување  на индивидуалните способности,      
 • Подготвеност за тимска работа и работа во динамична работна атмосфера.

 

Одговорности и задачи:

 • Припрема на десертите по точно определена рецептура,
 • Извршување на работни задачи поврзани со секојдневното функционирање на чоколатеријата,
 • Работата ќе се извршува во 2 смени со предвидени 2 слободни дена.

 

Работната  позиција е за територијата на град Скопје.
Доколку ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса: belgacrown@yahoo.com.

КЛИКНИ