Грижа и нега на деца- дадилки; негувателки на возрасни лица и домашни помошнички

 • Објавен пред 4 месеци
 • Day Care
 • Активен до 12.11.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Дејноста на компанијата Day Care е давање на професионални услуги за грижа и нега на деца, грижа и нега на возрасни лица и одржување на домаќинства (перење, пеглање, готвење и чистење) за потребите на клиентите, односно семејствата во град Скопје. Компанијата има потреба од следните работни места:

 • НЕГУВАТЕЛИ/КИ НА ДЕЦА
 • НЕГУВАТЕЛИ/КИ НА ВОЗРАСНИ ЛИЦА
 • ДОМАШНИ ПОМОШНИЦИ

Потребни услови и квалификации:

 • Претходно работно искуство во доменот на позицијата за која се аплицира;
 • Достапни препораки од претходниот/те работодавач/и, односно семесјтво/а;

Лични карактеристики, вештини и спосособности:

 • Лојалност, професионалност и дискретност;
 • Одговорност, чесност и уредност во извршување на секојдневните обврски;
 • Почитување на семејните правила и вредности;
 • Флексибилност во однос на работното време;

Компанијата нуди можност за трајно или привремено вработување, во зависност од потребите на клиентите и кандидатите.

Сите заинтересирани можат да аплицираат со испраќање на своите биографии на е-маил info@daycare.com.mk

За сите дополнителни информации кандидатите можат да се јават на телефонскиот број 071/ 262 802, од Понеделник до Петок од 08.30-16.30.

Дискрецијата на сите кандидати е загарантирана.

КЛИКНИ