Хостеси (шанкерки, касиерки)

Компанијата СЕНАТОР МАКЕДОНИЈА има потреба од вработување на 30 хостеси (шанкерки, касиерки) за работа во Автомат клубови за игри на среќа.

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование
  • Работно познавање на компјутери

Личен профил:

  • Професионален однос кон клиенти
  • Сериозен и одговорен пристап кон поставените задачи
  • Комуникативна, одговорна и лојална личност
  • Самоиницијативност и посветеност на работата
  • Динамичност, желба за работа и тимски дух

Заинтересираните кандидати потребно е да испратат CV со фотографија на адреса: senatorinfo@t.mk

КЛИКНИ