Оператор во Call Center

 • Објавен пред 6 месеци
 • Call Center Macedonia
 • Активен до 14.01.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Компанија кој се занимава со маркетинг услуги и врши продажба на производи има потреба од Оператор во Call Center. На кандидатот ќе му бидат овозможени услови за постојан напредок со постигнатите резултати и континуирано професионално усовршување.

Опис на задачите:

 • Секојдневна телефонска комуникација со клиенти.
 • Внесување на податоци во базa.

Профил:

 • Одлично познавање на Word, Excel.
 • Добри комуникациски вештини.
 • Способност за решавање на проблеми во одреден временски период.
 • Трпение и способност за работа со комплексни клиенти.
 • Одговорен и професионален пристап кон работата, тимски дух.
 • Високо ниво на самоиницијативност и мотивација за постигнување резултати.
 • Претходно работно искуство во истата област ќе се смета за предност.

Заинтересираните кандидати можат да испратат CV на:calltocallmacedonia@gmail.com

КЛИКНИ