МЕНАЏЕР ЗА РАБОТНИ ГРУПИ (Битола)

Работни Задачи

• Организација на работните групи

• Следење на нарачки во системот,подготовка на извештаи.

• Телефонски и емаил контакти со работните групи

• Координирање на процесот на транспорт на добра.

• Водење на комплетна документација, следење, отварање и затвaрање на транспортни налози.

• Организирање и праќање на добра во меѓународниот транспорт.

 

 Потребни квалификации

 • Завршено ССС или ВСС,

 • Поседување возачка дозвола Б-категорија.

• Да поседува аналитички и логични способности за решавање на проблеми.

• Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа под притисок.

• Професионален однос кон работата.

• Одговорност и способност за организација.

 • Способност за мулти таскинг и работа под притисок.

• Одговорност кон работните задачи, динамичност и енергичност.

• Спремност за усовршување и стекнување на нови знаења.

• Со место на живеење во Битола

Доколку сакате да бидете дел од тимот на ЕВРОТИП, чија основна цел е да воспостави и  ги подигне стандардите во областа на спортското обложување во Македонија , Ве молиме Вашето CV  да го испратите на e-маил hr@evrotip.mk 

Во насловот на меилот (subject) наведете ја позицијата за која аплицирате.

КЛИКНИ