M1 продажен персонал

 • Објавен пред една недела
 • Толлакс
 • Активен до 13.08.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Толлакс:

М1 КИОСК ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

Толлакс ДОО Скопје е компанија насочена кон малопродажба во тобако продавници. Првиот киоск е отворен во далечната 1984год. Денес, е лидер во категоријата со 15 малопродажни објекти М1 КИОСК, лоцирани во Центар, Аеродром, Капиштец и еден ПОЛО маркет во Црниче. Во тек е отворање на нови локации.

 

Во моментов, поради отварање на нови локации

Центар, Кисела Вода, Аеродром, Универзална сала, Капиштец

имаме потреба од

ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ
 

основна плата + бонуси

почетна плата 15000 - 18000 денари


Нудиме:

 • Непосредно вработување,
 • Вработување без пробен период,
 • Плата секогаш на време во исти ден од месецот,
 • Работа во динамичен тим,
 • Можност за напредок на работна позиција во раководител на објект, регионален раководител.


Основни задачи:

 • Работа на каса,
 • Услужување на клиенти,
 • Прием на роба,
 • Грижа за естетски изглед на изложените артикли, како и за хигиената во објектот,
 • Продажба на лотарија, дополна на телефони.

БИДИ ДЕЛ ОД ТИМОТ, надгради ја својата кариера во раководител, менаџер на објект.
Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација, испратете CV на mail: vesna_tollaks@yahoo.com, или преку полето Брза Апликација, со назнака за М1 киоск  070220882

КЛИКНИ