Такси Возач

(преземи го огласот како слика)

Tакси Компанија Фарфалла бара:

 

Возачи за работа

 

Потребни квалификации:

  • Возачка дозвола Б категорија,
  • Лекарско Уверение за такси возач,
  • Сертификат од град Скопје за такси возач ( може да се полага и по вработувањето ).

 

Контакт: 070 220 744 

КЛИКНИ