ИНСТАЛАТЕР НА НИСКОСТРУЈНИ КАБЛИ И ОПРЕМА за Скопје

  • Објавен пред 6 месеци
  • МГ ФИБЕР ОПТИКА
  • Активен до 14.08.2020
  • Позиција: Електроника и телекомуникации
  • Локација: Скопје

МГ ФИБЕР ОПТИКА Дооел - Скопје започна со своите деловни активности во јули 2010година. Веќе 10 години успешно работи и ги опслужува и потребите на своите клиенти. Главна дејност на компанијата е инсталација на нискострујни кабли , ИТ опрема, поврзување и одржување фибер-оптички мрежи на територија на Р.Македонија.

Опис на работата

Инсталирање на слабострујни инсталациони кабли.
Инсталирање на мрежна опрема.

Услови

Завршено средно училиште
Возачка дозвола Б категорија
Работа на терен
Работа на мала висина
За предност за смета претходно работно искуство во ИТ или Електроинсталатерски компании, и работа со фибер оптички кабли
Одговорност, тимска работа
Комуникативност, флексибилност

Квалификации:

Средна стручна спрема

Возачка дозвола:B

Што нудиме

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој на вашата кариера и сакате да му се придружите на нашиот успешен тим кој постојано расте, тогаш аплицирајте со кратка биографија (CV) .

Вид на работа:

На определено време, На неопределено време