I PUNËSUAR NË SEKTORIN PËR PASTRIM TË AUTOBUSËVE

 • Објавен пред 5 месеци
 • Van Hool Maqedoni
 • Активен до 13.10.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Van Hool Maqedoni DOOEL Ilinden, prodhues i mirënjohur i autobusëve belg, i vendosur në Zonën Industriale për Zhvillim Teknologjik - Shkup 2, në Bunarxhik/Ilinden, me kontakt telefoni (02) 551-2851, përshkak të zgjerimit të kapaciteteve prodhuese, ka nevojë për punësime të reja, me arsim të mesëm profesional ose shkollë të zanatit, me ose pa përvojë pune, për kryerjen e detyrave të punës në vendin e punës:

 

 • I PUNËSUAR NË SEKTORIN PËR PASTRIM TË AUTOBUSËVE

 

Çfarë ofrojmë:

 • Punë në mjedis të sigurtë dhe të shëndetshëm me respektimin e të gjitha normave për siguri dhe shëndet gjatë punës;
 • Të ardhura kompetitive mujore të tregut të punës në RM;
 • Mundësi për aftësim profesional, trajnim dhe avancim në vendin e punës;
 • Transport i siguruar deri në vendin e punës dhe anasjelltas;
 • Ushqim i siguruar në bife moderne;

 

Në qoftë se jeni të interesuar aplikoni në www.vanhool.mk në pjesën pozita të hapura pune.

 

Vetëm kandidatët e selektuar do të ftohen për intervistë. 

 

Duke dërguar CV-në tuaj pajtoheni që e njejta të regjistrohet dhe të mbahet në databazën tonë të kandidatëve për një periudhë 12 mujore.

 

Afati përfundimtar për aplikim është: 13/10/2019

КЛИКНИ