Дистрибутер/Возач

  • Објавен пред 2 недели
  • Ринелса доо
  • Активен до 23.07.2019
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Трговско друштво за производство,трговија на големо и мало РИНЕЛСА ДОО увоз-извоз Тетово со подружница на Ул.Кленоец 69 Скопје има потреба од Дистрибутер/Возач за достава на роба на територија на цела Македонија.

 

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните критериуми:

  • Постојана адреса на живеење во Скопје.
  • Претходно работно искуство во дистрибуција ќе се смета за предност.
  • Возачка дозвола Б Категорија
  • Лојалност, иницијативност, темелност, енергичност
КЛИКНИ