Портир / Обезбедување

 • Објавен пред една недела
 • Хотел Арка
 • Активен до 23.07.2018
 • Позиција: Обезбедување
 • Локација: Скопје

Хотел Арка има потреба од:

 

Портир / Обезбедување

 

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

 • Лиценца за обезбедување од Комора за обезбедување на РМ
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Завршено средно образование
 • Познавање на Англиски јазик е предност;
 • Со или без работно искуство.

Нудиме:

 • Работа во хотел од 5 ѕвезди;
 • Регулиран работен однос и редовна исплата на плата и придонеси.

 

Заинтересираните кандидати да достават своја биографија / CV на career@hotelarka.mk со назнака 'Za portir / obezbeduvanje'.
Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски.

 

Хотел Арка е модерен хотел со 5 ѕвезди лоциран во срцето на Старата скопска чаршија. Хотел Арка е фер работодавач од 2003 година и сите апликации се строго доверливи.

www.hotelarka.mk

КЛИКНИ