Асистент за продажба, тим менаџер за продажба, менаџер за развој - Охрид

 • Објавен пред 11 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 13.09.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Охрид

ИТНО ВРАБОТУВАЊЕ!!!

Фирма со седиште во Охрид за своите потреби врши запослување на соработници за следниве позиции:
             1) АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА
             2)ТИМ МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА
             3)МЕНАЏЕР ЗА РАВОЈ

Потребни услови:

 •     Отпочнување со работа веднаш
 •     Организациски способности
 •      Желба за напредување и професионален развој
 •      Позитивен став

Овозможено од фирмата:

 •          Професионална обука
 •          Плата + бонус
 •          Работа со полно работно време


ЧЕКОР 1
ЗАКАЖИ ИНТЕРВЈУ!
ЧЕКОР 2
ИНТЕРВЈУ
ЧЕКОР 3
ПОЧНИ ВЕДНАШ

КЛИКНИ