Вработуваме комерцијалист

 • Објавен пред 11 месеци
 • Белина Дооел Илинден
 • Активен до 31.01.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Потребни квалификации:

 • ВСС / ССС
 • Предходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност
 • Возачка дозвола Б категорија

Одговорности и работни задачи:

 • Воспоставување на контакти со клиенти, со цел остварување на продажба
 • Изработка на потребна документација
 • Планирање и организирање на продажните активности
 • Прием на нарачки и дистрибуција на производи
 • Следење на продажбата и превземање на активности со цел зголемување на истата.

Вашата Професионална Биографија можете да ја доставите на следната e-mail адреса: belinanikolovski@belina.com.mk

КЛИКНИ