Оператор / Call Center

 • Објавен пред 22 часа
 • Teleshop Dooel Skopje
 • Активен до 07.06.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Оператор во Call Centar

Опис и барања:

Телешоп е  DRTV компаниja која започна со работа во Македонија уште во 1993 година.

Заради проширување на дејноста, имаме потреба од вработување на персонал за позицијата:                         

Оператор во кол-центар за излезни и влезни повици на Албански јазик.

Ние нудиме:

 • Работа со полно работно време
 • Стимулативно наградување, поврзано со продажните резултати – основна плата + процент од продажбата
 • Работа во динамичен и одговорен тим
 • Обука
 • Можност за напредување во кариерата.

Ние очекуваме од вас:

 • Одлични комуникативни и презентирачки вештини
 • Развиено чувство за продажба и ориентираност кон постигнување финансиски резултати
 • Организираност и самодисциплина
 • Стремеж кон нови знаења и самоусовршување
 • Компјутерска писменост
 • Познавањето странски јазик е предност.

Ако сакате да бидете дел од нашата екипа, ве молиме испратете понова слика и CV на contact@teleshop.mk

На интервју ќе бидат повикани кандидатите кои ќе бидат избрани по разгледувањето на сите пристигнати пријави.

КЛИКНИ