оглас за вработување новинар

За компанијата: Журнал МК е независен информативен портал. Овој портал е заеднички проект на Здружението за транспарентно информирање ОТИ Груп и Новинската агенција Журнал. Целта на проектот е давање поддршка и поттик... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 5 дена
  • Журнал Инфо ДООЕЛ
  • Активен до 31.07.2021
  • Позиција: Новинар/Медиум
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Журнал Инфо ДООЕЛ:

Маркетинг агент и Маркетинг менаџер

Редакцијата на порталите Zurnal.mk објавува оглас за вработување новинари на полно работно време.

Потребно е кандидатите да имаат работно искуство во медиум.

Огласот е отворен до 30 Јули 2021 година.

Сите заинтересирани може да испратат свои биографии на е-пошта: [email protected] со назнака „за новинар“.

Ќе бидат контактирани само кандидатите што ќе влезат во потесен избор.