Работа во Германиjа без jазик

  • Објавен пред една недела
  • Sanvensa s.r.o.
  • Активен до 19.05.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Цела Македонија

(преземи го огласот како слика)

Германија, Потсдам - Работа во фабрика за хартија, салфетки, марамчиња. Работата не е сезонска, туку постојана и бараме сериозни и одговорни луѓе. Не е потребно да имате јазик. Добивате 100 гаранции за сигурност и чесност од наша страна. Плаќање 12 € на час, 1850 евра месечно, нето обезбедено, договор за вработување, осигурување според германскиот закон. Барања: - Возраст од 20-60 години - Вештини и желба за работа во тим. - Одговорност, одговорен однос кон работата. - Подготвен да работи во динамична средина. тел: +359 877 264 731 со Viber

КЛИКНИ