Продажен персонал

  • Објавен пред 5 месеци
  • Bs daka dooel
  • Активен до 28.05.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

ДАКА Керамика има потреба од продажен персонал.(машка особа).

Потребно е апликантот да има активна возачка дозвола Б категорија.

Почетна плата 15,000ден . Аплицирање на dakakeramika@gmail.com

 

КЛИКНИ