архитект проектант

  • Објавен пред еден месец
  • Гемма инженеринг
  • Активен до 01.10.2020
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

Друштвото Гемма Инженеринг има потреба од:

 

                                        АРХИТЕКТ

 

Потребни квалификации, вештини и способности:

•             Високо образование Архитектонски факултет

•             Одлично познавање на AUTOCAD

•             Одлично познавање на англиски јазик

•             Ориентираност кон тимска работа

•             Организирана, иницијативна и мотивирана личност

•             Способност за работа под притисок и кратки рокови

•             Одлични организациски и комуникациски способности

•             Способност за донесување на брзи и ефикасни одлуки

 

- сите заинтересирани кандидати можат да испратат CV на следната е- маил адреса:

е-mail: info@gemma.mk

 

Kандидатите од потесниот избор

ќе бидат повикани на личен разговор.

КЛИКНИ