МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА ЗА ДОМАШЕН ПАЗАР.

 • Објавен пред 2 недели
 • СПИД-М
 • Активен до 05.08.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Во своето работење, брзиот равој и специјализираноста, претпријатието СПИД-М дооел  од 2010 година до денес,  во областа на трговија со кабли и електроматеријали, создаде имиџ за препознатливост на пазарот, особено со комплетеност на асортиманот , квалитетот  и прецизност во роковите на испорака. Палетата на производи е широка , со  голем број на  добавувачи кои се светски познати брендови во својот асортиман.

За нашата pодружница во Скопје објавуваме оглас за работно место:  МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА ЗА ДОМАШЕН ПАЗАР.

Работни задачи:

 1. Препорака  и продажба на нашите производи кај инвеститори на објекти , инжинеринг компании, индустрииски и производни компании  и други  трговски фирми.
 2. Контактирање и одржување на врски со клиентите ,
 3. Водење на телефонски преговори,
 4. Лична посета на потенцијални купувачи ,
 5. Припрема и испраќање на понуди,
 6. Склучување на договори ,
 7. Примена на стандардите и процедурите зa работа во фирмата ,
 8. Грижа за имиџот на фирмата,

Потребни квалификации :                        

 1. ВСС (висока стручна спрема),
 2. Предходно работно искуство во областа на електроматеријали (во трговска фирма од истата бранша, или инжинеринг фирма, инсталирање или сервисирање ) ке биде предност при изборот на потецијалниот вработен,
 3. Комуникацииски способности ,
 4. Работа со компјутери: Познавање на MS office пакет,
 5. Познавање на Англиски јазик,
 6. Возачка дозвола Б категорија ,

Ние нудиме :

 1. Вработување во стабилна фирма, пријатна работна атмосфера и услови за работа ,
 2. Конкурентна основна плата и дополнителен бонус од остварена продажба,
 3. Постојано охрабрување и наградување на квалитетот , моралните и етичките вредности кај своите вработени,
 4. Динамична и одговорна позиција ,
 5. Подршка од искусен и пријателски тим во областа со кабли и електроматеријалите и мотивирачка работа.

Сите кандидати кои се заинтересирани ги покануваме да пратат CV и мотивационо писмо најкасно до 10.08.2020 на следнава e-mail адреса: goran.speedm@gmail.com ,

Апликациите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ