Сметководител

  • Објавен пред една недела
  • Грант Торнтон Консалтинг
  • Активен до 10.08.2018
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Грант Торнтон Консалтинг има потреба од сметководител со следните квалификации:

• Високо образование – Економски факултет

• Минимум 3 до 5 години работно искуство

• Познавање на сметководствени прописи и стандарди

• Познавање на англиски јазик ке се смета за предност

• Лиценца за сметководител / овластен сметководител ке се смета за предност

• Добро познавање на MS Office

Сите заитересирани кандидати да испратат кратка биографија на Careers@mk.gt.com со назнака дека аплицирате за позиција Сметководител.

Само одбрани кандидати ке бидат контактирани

КЛИКНИ