ОТВОРЕНИ РАБОТНИ МЕСТА НА ЕВРОПСКИ РЕЧНИ БРОДОВИ - СЕЗОНА 2018

  • Објавен пред 11 месеци
  • Декра
  • Активен до 19.09.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

ОПИС НА КОМПАНИЈАТА

Наши клиенти се интернационални компании чија дејност е комплетен хотелски менаџмент на речни бродови од прва и средна класа кои пловат по Рајна, Мајна, Мозел, Дунав, Рона, Сена и Гарон. Секој речен  брод  располага со капацитет за сместување до максимум 200 гости и 50 членови на екипажот.  

За потребите на овие компании за  престојната сезона - 2018, Декра ги огласува следните работни позиции:

1. ХОТЕЛ МЕНАЏЕРИ 
(HOTEL MANAGER);
2. РЕЦЕПЦИОНЕРИ 
(RECEPTIONIST; NIGHT AUDITOR);
3.FRONT OFFICE MANAGERS;
4. МЕНАЏЕРИ НА РЕСТОРАН/БАР 
(RESTAURANT/ BAR MANAGER);
5. КЕЛНЕРИ ВО РЕСТОРАН/БАР 
(RESTAURANT/ BAR STEWARD);
6. БАРМЕНИ
(BARTENDER);
7. БАТЛЕРИ 
(BUTLER);
8. СОБАРИ 
(CABIN/LAUNDRY STEWARD; HOUSEKEEPER);
9. ФРИЗЕРИ 
(HAIRDRESSER/ BEAUTICIAN)
10. МАСЕРИ 
(MASSEUR);
11. ШЕФОВИ НА КУЈНА 
(CHEF DE CUISINE/ EXECUTIVE CHEF);
12. ГОТВАЧИ 
(SOUS CHEF;CHEF DE PARTIE; DEMI CHEF DE PARTIE;
JUNIOR COOK );
13. САДОМИЈАЧИ 
(DISHWASHER/UTILITY);

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Претходно работно искуство на брод, во хотел, ресторан или во доменот на позицијата за која се аплицира;
  • Познавање на Англискиот јазик;
  • За предност ќе се смета познавање на Германскиот јазик;
  • За предност ќе се смета поседување на патна исправа од Европска Унија;

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Доколку имате искуство во угостителство и хотелиерство, барате брз развој во кариерата и работа која е поврзана со патување низ Европа, го очекуваме Вашето CV и препораки на work@dekra.mk со задолжителна назнака за позицијата за која аплицирате.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ