Пица мајстор

 • Објавен пред 2 недели
 • Венето
 • Активен до 25.04.2017
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам

Ресторан Венето нуди вработување на работната позиција: 

Пица мајстор


Потребни квалификации:

 • ССС
 • Работно искуство минимум една година
 • Познавање на работната позиција за која аплицира
 • Комуникативна, одговорна и лојална личност
 • Педантност и одговорност
 • Тимска работа
   

Вашите CVa испратете ги на следната е-маил адреса: veneto@veneto.mk

КЛИКНИ