Оглас за помошник во кујна

Активни огласи од Александрија А ДООЕЛ Скопје:

оглас за пица мајстор - оглас за готвач/помошник во кујна

Ресторан НАЦИОНАЛ има потреба од помошник во кујна. Информации во ресторанот или на телефон 070-311-573.

КЛИКНИ