Персонал за во Казино

  • Објавен пред една недела
  • Casino Star
  • Активен до 04.05.2017
  • Позиција: Останато

Активни огласи од Casino Star:

Казино Стар бара хигеничарка

Casino STAR бара персонал за работа.

Локација: Бутел 1, плата и услови поволни.

Ве молиме вашето cv со вашата фотографија да го испратите на следниот меил: casino.star@yandex.com

 

 
КЛИКНИ