Работна позиција во фото студио

Студио Ивама кое се наоѓа во Веро Центер-Џумбо има потреба од комуникативна,љубезна особа со елан за работа,пожелно е познавања на Photoshop или други графички програми.Нудиме обука со креативна работа,редовна плата и осигурување,можност за брзо унапредување во работата и примањата.

Вашите кратки биографии приложете ги на емаил: studioivama@live.com

КЛИКНИ