Зачленете ја вашата компанија на KARIERA.mk. Со тоа ќе имате можност да објавувате огласи и да ги најдете најсоодветните кандидати за вашите работни позиции.

СТАРТЕР

0€ 

ПЛУС

25€ + ддвмесечно

Можност за промовирање на оглас со платежна картичка или фактура - се плаќа по објавен оглас.

Неограничен број на KARIERA Basic огласи позиционирани во горниот дел со лого на компанијата

Огласите ќе се видливи во виџет на пријателски веб сајтови

Огласите ќе бидат споделени на фан страната на KARIERA.mk

* цената е за договор од една година, за договор од 6 месеци цената е 29€ + ддв месечно

ПРО

39€ + ддвмесечно

PRIME

59€ + ддвмесечно

Неограничен број на KARIERA Basic огласи позиционирани во горниот дел со лого на компанијата

Огласите ќе се видливи во виџет на пријателски веб сајтови

Огласите ќе бидат споделени на фан страната на KARIERA.mk

KARIERA Max огласи на највидливо место на KARIERA.mk (до 3 месечно)

KARIERA Max огласите ќе бидат објавени на Facebook фан страни со публика над 600.000 фанови

Огласите веднаш ќе бидат испратени преку newsletter на сите работобарачи од соодветната дејност

Можност за промовирано (спонзорирано) објавување на огласите на Facebook (се долаќа за секој оглас)

* цената е за договор од една година, за договор од 6 месеци цената е 49€ + ддв месечно

Неограничен број на KARIERA Basic огласи позиционирани во горниот дел со лого на компанијата

Огласите ќе се видливи во виџет на пријателски веб сајтови

Огласите ќе бидат споделени на фан страната на KARIERA.mk

KARIERA Max огласи на највидливо место на KARIERA.mk (до 3 месечно)

KARIERA Max огласите ќе бидат објавени на Facebook фан страни со публика над 600.000 фанови

Огласите веднаш ќе бидат испратени преку newsletter на сите работобарачи од соодветната дејност

Можност за промовирано (спонзорирано) објавување на огласите на Facebook (се долаќа за секој оглас)

* цената е за договор од една година, за договор од 6 месеци цената е 69€ + ддв месечно

Избраниот пакет може да го надоградите во секој момент. Доколку имате некакви прашања во врска со пакетите контактирајте не на [email protected].