Шанкер/Келнер Скопје

  • Објавен пред 2 недели
  • Спорт Лаиф Трејд
  • Активен до 24.05.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам

Активни огласи од Спорт Лаиф Трејд:

Оператори Виница - Оператори Скопје

Спорт Лаиф Трејд има потреба од вработување на Шанкери/Келнери за работа во Скопје.

Потребни квалификации:

  • Основно познавање на компјутери
  • Завршено средно образование
  • Со или без работно искуство

Личен профил :

  • Комуникативна и одговорна личност
  • Тимска работа и професионален однос кон клиентите
  • Самоиницијативност и посветеност на работа

 

КЛИКНИ