Потребна е продавачка

Активни огласи од ДИМЕ ДОО Скопје:

Потребен е Магационер - Дистрибутери

Друштво за производство и промет на големо и мало ДИМЕ ДОО увоз-извоз Скопје има потреба од ПРОДАВАЧКА со или без работно искуство. Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат своја Кратка Биографија на емаил:meri@dime.com.mk.

Лице за контакт Мери Калкова 076/381-242 од 08 до 15 часот.

 

КЛИКНИ