Машинист - ракувач на градежна машина

(преземи го огласот во Word)

ДГТ Жикол ДООЕЛ – реномирана градежна компании од Македонија, која веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

 

Машинист - ракувач на градежна машина  2 извршители

 

Работно искуство ќе се смета за предност

Потребни квалификации:

  • Завршено средно стручно образование
  • Исполнителен, иницијативен
  • Способност за тимска работа
  • Способност за работа под притисок и во дадени рокови
  • Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на

 

Личен Профил:

  • Организираност и одговореност
  • Комуникативност
  • Посветеност,лојалност,иницијативност.
  • Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе

Вашата професионална биографија доставете ја на e-mail: vrabotuvanje@zikol.com.mk

тел.071 23 88 79

КЛИКНИ