Продажба на софтверски решенија

  • Објавен пред еден месец
  • Артисофт
  • Активен до 01.06.2017
  • Позиција: Продавач/трговец

Добри сте во преговарање? Сметате дека ги имате совладано вештините на продажбата? И имате познавање од областа на софтверските бизнис унапредувачки решенија? Доколку одговоривте со ДА, тогаш вие сте личноста која АРТИСОФТ ја бара. 

Артисофт, компанија која веќе 25 години успешно функционира како лидер во изработка и понуда на софтверски бизнис решенија - има потреба од Асистент за продажба, за продуктите и услугите кои ги нуди самата компанија. 

Профил на личноста која ја бараме:

•        Минимум завршено ССС

•        Пожелно работно искуство во секторот за продажба (искуство во В2В и Директна продажба ќе се смета за предност)

•        Пожелно активно познавање на ИТ секторот и услугите кои во моментот се нудат на пазарот

•        Познавање на англиски јазик 

•        Способност за тимска работа

•        Мотивираност за достигнување на таргети

•        Одговорност

•        Професионалност

•        Лојалност

•        Добри комуникациски и организациони вештини

•        Познавање на интернет алатки за пребарување и истражување

КЛИКНИ