ИТ Менаџер за продажба

  • Објавен пред една недела
  • Споунет
  • Активен до 26.05.2017
  • Позиција: Административен работник

Активни огласи од Споунет:

Мониторинг на хидро електрани - Developer

Персонални дополнувања - Комуникативност, истрајност, љубезност, тимска работа

Познавање на Англиски јазик

Креирање и остварување на план за продажба

Подготовка на тендерска документација

Проверка на дневни извештаи во системот

Предност имаат студенти од ФИНКИ, ФЕИТ, Е-Бизнис Економски.

Испратете Кратка биографија на info[at]spawn.net.mk

КЛИКНИ