Фармацевт за работа во Аптека

ПЗУ Аптека Вивалек, 
бара дипломиран фармацевт или фармацевтски техничар, со положен стручен испит.

Пожелно е каднидатите да имаат искуство со работа во аптека.

Вашите биографии испраќајте ги на следната e-mail адреса: silvana_sika@yahoo.com

КЛИКНИ