Продавач во авто маркет

Активни огласи од Универзал Авто-Волф:

Комерцијалист дистрибутер

Универзал Авто-Волф компанија од Скопје која се занимава со продажба на авто делови,моторни масла и авто галантерија има потреба да вработи:

  • Продавач за нашето продажно место во населба Кисела ВодаКандидатите треба да ги исполнуваат следните критериуми

  • Познавање на авто делови, моторни масла и авто галантерија
  • Основни познавања од работа со компјутери
  • Поседување на возачка дозвола Б
  • Адреса на живеење во СкопјеВе молам пратете го вашето CV на:

e-mail: univerzal_auto@yahoo.com

КЛИКНИ