Помошник готвач

  • Објавен пред еден месец
  • Гостилница Бони
  • Активен до 13.02.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам

Активни огласи од Гостилница Бони:

Персонал за во кујна - Шеф на персонал

Гостилница Бони од Скопје бара 2 лица за работа во кујна како помошници.

Потребно е претходно работно искуство во работа и припрема на риба и месо.

За подетални информации и закажување на разговор, јавете се на 070322202 или испратете е-маил на следната адреса: restoranboni@gmail.com

КЛИКНИ