Работа во игротека

  • Објавен пред една недела
  • Disco Jungle
  • Активен до 30.05.2017
  • Позиција: Останато

Активни огласи од Disco Jungle:

Работа во игротека

Игротека DISCO JUNGLE (ТЦ Беверли Хилс) има потреба од девојка за работа во делот за грижа и анимација на децата.

Предност имаат оние со претходно работно искуство во иста или слична дејност.

Вашето CV  испратете го на: discojungle@yahoo.com

КЛИКНИ