Работници

Месна индрустрија има потреба од  вработување на лица за следниве позиции :

  • магационер (со работно искуство за оваа работна позиција)
  • општи работници во производствен погон ( со и без  работно искуство)

Кандидатите можат да аплицираат на следниот мејл:  contact@rimes.com.mk

КЛИКНИ