Хотелски персонал

Конкурс за вработување.
Султан Модерн Хотел има потреба од следниве позиции:

  • Позиција: Рецепција (женска особа) 1/ Келнер 1
  • Број на слободни позиции : 2

Услови за аплицирање:

  • Искуство во областа на хотелиерство.
  • Познавање на англиски Јазик, познавање и на турски јазик би било во предност
  • Возраст од 23-35 год.

За аплицирање пратете CV на следнава e-mail едреса info@sultanhotel.com.mk или јавете се на броевите 2 3125 144 или 075 203 301

Konkurs per punesim
Sultan Modern Hotel ka nevoje per pozicionet ne vijim:

  • Pozicionet: Recepcijon 1 (vajze) / Kamarier 1
  • Numri i vendeve te lira: 2

Kushte per aplikim:

  • Njohja e gjuhes angleze, njohja edhe e gjuhes turke do te ishte ne perparsi.
  • Eksperience ne lemine e hoteleris
  • Mosha prej 23-35 vjet.

Per aplikim dergoni CV ne emailin info@sultanhotel.com.mk ose lajmrohuni ne numrat 32 15 144 ose 075 203 301
See Translation

КЛИКНИ