Келнер/ки, Шанкер/ки

  • Објавен пред 6 месеци
  • Хотел Арка
  • Активен до 22.01.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам

Секторот Food & Beverage во Хотел Арка има потреба да го дополни тимот со:

КЕЛНЕР/КИ ШАНКЕР/КИ

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

  • Професионалност и желба за работа во реномиран угостителски објект;
  • Услужливост и ведар дух;
  • Флексибилност за работа во различни смени;
  • Познавање на Англиски јазик;
  • Минимум завршено средно образование;
  • Со или без работно искуство.

Заинтересираните кандидати да достават своја биографија / CV на Olja@hotelarka.mk.

Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски.

КЛИКНИ