Комерцијалист дистрибутер

Универзал Авто-Волф компанија од Скопје која се занимава со продажба на авто делови,моторни масла и авто галантерија има потреба да вработи:

  • Комерцијалист-дистрибутер за територија на Р.Македонија
  • Плата по договор

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните критериуми

  • Предност имаат кандидатите што поледното работно место е во компанија од нашата дејност како и лицата кои сеуште се во работен однос во компанија од истата дејност
  • Познавање на авто делови, моторни масла и авто галантерија
  • Основни познавања од работа со компјутери
  • Поседување на возачка дозвола Б
  • Адреса на живеење во СкопјеВе молам пратете го вашето CV на:

univerzal_auto@yahoo.com

КЛИКНИ