Курир (Скопје)

Поштенската компанија Брза Пратка има потреба од курири/доставувачи во Скопје.
Отворени се две работни позиции-со скратено и целосно работно време.

Курирот со скратено работно време работата ќе ја извршува од 16 до 20 часот, со службено возило, но по своја желба може и со сопствено. Платата ќе изнесува од 15.000 до 25.000 денари.

Курирот со целосно работно време работата би ја извршувал од 09 до 17 часот, со сопствено возило, а платата ќе му изнесува 30.000 денари.

Услови:

  •     Завршено средно образование
  •     Возачка дозвола Б категорија
  •     Познавање на градот (пожелно е претходно работно искуство на иста или слична позиција)

Личен профил:

  •     Вредна и одговорна личност
  •     Деловна култура
  •     Способност за индивидуална и тимска работа
  •     Лојалност и флексибилност

Одговорности и задачи:

  •     Утовар/истовар, превземање и доставување на пратки
  •     Водење на уредна документација
  •     Одговорност за проток на пратки

Вашата професионална биографија испратете ја на komercija@brzapratka.com со назнака „Курир Скопје". Задолжително наведете дали аплицирате за скратено или целосно работно време.

Мејловите без назнака нема да бидат земени во предвид.

Ве очекуваме!

КЛИКНИ