Илс Инжинеринг: Електро инженер

  • Објавен пред еден месец
  • Илс Инженеринг
  • Активен до 11.01.2017
  • Позиција: Инженер

ОПИС

Електро инженер без работно искуство со добро познавање на англиски јазик, на определено време од 1 месец со полно работно време.

ТЕЛЕФОН: 078/264-799

Е-ПОШТА: ils.inzinering@gmail.com

 

КЛИКНИ