Општи работници во фабрика за мебел

Активни огласи од ФЕЈДОМ ФУРНИТУРЕ ДОО:

OПШТИ РАБОТНИЦИ ВО ФАБРИКА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА МЕБЕЛ

ФЕЈДОМ ФУРНИТУРЕ ДОО СКОПЈЕ, има потреба од вработување општи работници во фабрика за производство на тапациран мебел.

Вашето CV испратете го на е-маил: feydom.proizvodstvo@gmail.com

КЛИКНИ