Доставувач на велосипед

Поштенската компанија Брза Пратка ДОО има потреба од возач/доставувач на велосипед (за територија на град Скопје)

Услови:

 •  Завршено средно образование
 •  Возачка дозвола Б категорија
 •  Компјутерски вештини

Личен профил:

 • Вредна и одговорна личност
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Деловна култура
 • Способност за работа во смени
 • Лојалност и флексибилност

Одговорности и задачи:

 • Растоварање и товарање на пратките од местото на преземање
 • Водење на уредна документација
 • Одговорност за проток на пратки

Основна плата: 15.000 денари

Вашата професионална биографија испратете ја на komercija@brzapratka.com со назнака „Доставувач на велосипед“. Напомена: Мејловите без назнака нема да бидат земени во предвид. Ве очекуваме!

КЛИКНИ