Се бара ASP.NET програмер

Се бара ASP.NET програмер за работа во софтверска фирма за развој и одржување на софтверски апликации.

Работната позиција нуди постојано усовршување на веќе постоечките знаења поради разноликоста на барањата кои се поставуваат од страна на корисниците. Работно искуство не е потребно.

Се покануваат сите кандидати да ја достават својата кратка биографија и својата работна кариера да ја започнат кај нас.

Пожелни квалификации:

  • ASP.NET C#,
  • SQL,
  • HTML,
  • CSS,
  • Javascript,
  • JQuery,
  • JSON,
  • SAP
  • Crystal Reports,
  • пожелно познавање на DevExpress контроли.

ВАЖНО: Својата биографија пратете ја во PDF формат на следнава е-маил адреса: helpdesk@vin-info-sistemi.com

КЛИКНИ